ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPad 12.9 και MacBook Pro 16: Θα κυκλοφορήσουν το 2020 με mini LED

Written by EIDISIS24

Techblog.gr

iPad 12.9 and MacBook Pro 16 Mini LED Display

Σύμφωνα με τον αναλυτή των Apple προϊόντων, Ming-Chi Kuo, η εταιρεία με έδρα το Cupertino ετοιμάζει τέσσερα με έξι νέα προϊόντα τα οποία θα διαθέτουν οθόνες mini LED και θα κυκλοφορήσουν μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια. Μεταξύ των προϊόντων θα είναι ένα καινούργιο iPad 12.9 και ένα νέο MacBook Pro 16.

Όλα όσα μάθαμε για τα επερχόμενα mini LED προϊόντα

Με βάση μία έρευνα της TF International Securities, ο Kuo δήλωσε ότι οι οθόνες mini LED που θα διαθέτουν τα iPad 12.9 και MacBook Pro 16 θα βελτιώσουν σημαντικά την παραγωγικότητα και την εμπειρία ψυχαγωγίες των χρηστών.

Ο αναλυτής, τόνισε ότι οι σημαντικότεροι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή αυτών των προϊόντων θα είναι η LG Display και η GIS. Επιπλέον, ανέφερε ότι η παραγωγή τους θα ξεκινήσει το 2020.

Παλαιότερα, ο Kuo είχε πει ότι οι οθόνες mini LED θα επιτρέψουν τη δημιουργία λεπτότερων και ελαφρύτερων προϊόντων, προσφέροντας ταυτόχρονα πολλά από τα οφέλη των οθονών OLED που χρησιμοποιούνται στα τελευταία iPhone.

Επιπλέον, ο αναλυτής είχε αναφέρει ότι τα μελλοντικά iPad και MacBook θα έχουν περίπου 10.000 LED, σε σύγκριση με τα 576 της Pro Display XDR της Apple. Συμπλήρωσε ότι κάθε LED θα έχει μέγεθος μικρότερο από 200 microns.

Τέλος, σύμφωνα με όσα λέγονται, το iPad 12.9 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020, ενώ το ανανεωμένο MacBook Pro 16 θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο του ίδιου έτους.

Πηγή

Techblog.gr

ΠΗΓΗ : TECHNOLOGIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : iPad 12.9 και MacBook Pro 16: Θα κυκλοφορήσουν το 2020 με mini LED

About the author

EIDISIS24

Leave a Comment

6 − 1 =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

five × 3 =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…