ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Μένει ή φεύγει η Haas;

Written by EIDISIS24

Η ανακοίνωση των αλλαγών στους αγωνιστικούς, τεχνικούς και… οικονομικούς κανονισμούς της Formula 1 από το 2021, δεν ενθουσίασε τους «μικρούς» του σπορ.

Παρά τη θέσπιση budget cup, σίγουρα οι ομάδες που μάχονται από το μέσο του grid και πίσω, δεν είδαν την πολυπόθητη ανακατανομή των εσόδων. Πράγμα που θέτει υπό αμφισβήτηση το μέλλον της Haas F1 που ειδικά φέτος, δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Ο Gene Haas καλείται να πάρει γενναίες αποφάσεις ενόψει αυτού του νέου κεφαλαίου της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Και βρέθηκε στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που έλαβε χώρα στο Ώστιν, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά για τα νέα δεδομένα από τον επικεφαλής της ομάδας του, Guenther Steiner.

«Του εξήγησα ενδελεχώς όλες τις αλλαγές. Του έδωσα όλες τις πληροφορίες ώστε να εξετάσει τα πάντα. Ήταν θετικό το κλίμα. Νομίζω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δική μας απόδοση. Ποιον ενδιαφέρει το πόσο καλή είναι η F1 αν δεν βγάζει χρήματα από αυτό; Και για μας είναι μεγάλη η επένδυση. Θα δούμε, θα εξετάσει τα πράγματα και θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει. Όμως δεν ήταν αρνητικός. Απλά όπως κάθε καλός επιχειρηματίας, πρέπει να εξετάσει όλες τις παραμέτρους», είπε ο Steiner.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Gene Haas αν και είναι σαφές πως η Formula 1 χρειάζεται επιπλέον «παίκτες», όχι να χάσει κι αυτούς που έχει σήμερα.

The post F1: Μένει ή φεύγει η Haas; appeared first on NewsAuto.gr.

ΠΗΓΗ : AYTOKINHTO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : F1: Μένει ή φεύγει η Haas;

About the author

EIDISIS24

Leave a Comment

twelve − 4 =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

one × 1 =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…