ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο 80χρονος Σταύρος Ξαρχάκος μαζί με τα τρίχρονα δίδυμα παιδιά του και το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του

Γραμμένο από EIDISIS24

Σταύρος Ξαρχάκος: Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, έδωσε συναυλία την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Μάλιστα, έλαβε χώρα στο Ηρώδειο.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσίασε τα δικά του έργα, αλλά και των Θεοδοράκη, Τσιτσάνη και Βαμβακάρη. Από εκεί και πέρα, μοιράστηκε τη σκηνή, με ακόμη δύο πρόσωπα. Δύο αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία είναι η ζωή του.

Πρόκειται για τα παιδιά του, τα οποία είναι δίδυμα. Η σύζυγός του αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Facebook.

Εκεί, λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά, η Ηρώ Σαΐα, «Πάλι sold out ο Μαέστρος, δεν πέφτει καρφίτσα μαθαίνω στο Ηρώδειο αλλά εγώ έχω πάρει ήδη τη μεγάλη χαρά μου με αυτή την υπέροχη φωτογραφία από την πρόβα, φυσικά της Ευαγγελίας Θωμάκου».

Πέρα από τη συγκεκριμένη λεζάντα, η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία. Αυτή περιελάμβανε τα παιδιά της, με τον πατέρα τους, τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Τα ονόματα από τα δίδυμα παιδιά είναι Σταύρος και Μαρία Τζόλδη. Τα δίδυμα γεννήθηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, γεννήθηκαν τον Νοέμβριο του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, Σταύρος Ξαρχάκος, έχει αποκτησει ακόμα μία κόρη από τον πρώτο του γάμο. Η προαναφερθείσα κόρη ακούει στο όνομα, Πανδώρα.

Σταύρος Ξαρχάκος: Φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά του

Διαβάσαμε αρχικά το άρθρο Ο 80χρονος Σταύρος Ξαρχάκος μαζί με τα τρίχρονα δίδυμα παιδιά του και το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του στο Enimerotiko.gr.

ΠΗΓΗ : OIKONOMIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : Ο 80χρονος Σταύρος Ξαρχάκος μαζί με τα τρίχρονα δίδυμα παιδιά του και το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του

Σχετικα με τον συγγραφέα

EIDISIS24

Leave a Comment

3 + 4 =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

two × 5 =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…