ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κατερίνα Λάσπα: Η μικρή της κόρη μεγάλωσε και εκτός από την ομορφιά πήρε και την τσαχπινιά της

Γραμμένο από EIDISIS24

Κατερίνα Λάσπα: Όταν κάποιος αναφέρετε σε αυτό το όνομα, καταλαβαίνει πως μιλά για ένα πρόσωπο που ξεχώρισε την δεκαετία του ’90. Ένα πρόσωπο, το οποίο στα 43 του χρόνια είναι εκθαμβωτικό. Η παρουσία της ακόμη και μετά τα 40 κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά.

Ωστόσο, η Κατερίνα Λάσπα πλέον είναι μητέρα. Η ίδια έχει δύο κόρες, με τις οποίες περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Στην Κατερίνα αρέσουν πολύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια αρέσκεται να μοιράζει αρκετές στιγμές και γεγονότα από την καθημερινή της ζωή.

Σχετικά πρόσφατα, μάλιστα, ανέβασε και μία νέα ανάρτηση στο Instagram, στο προσωπικό λογαριασμό που διαχειρίζεται, η ίδια. Η διάσημη μητέρα δύο κοριτσίων αρέσκεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Μάλιστα, το κάνει με κάθε ευκαιρία.

Χθες, η Κατερίνα προχώρησε σε ακόμη μία ανάρτηση. Μια ανάρτηση που είχε να κάνει με ένα βίντεο. Σε αυτό πρωταγωνιστεί η μία από τις δύο κόρες της. Πιο συγκεκριμένα, πρωταγωνίστρια του προαναφερθέντος βίντεο είναι, η δεύτερη κόρη της, η Ανδριανή.

Η Ανδριανή φαίνεται πως έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο χορό. Έτσι, ξεδιπλώνει τις χορευτικές της ικανότητες και προκαλεί χαμό στο Instagram. Άλλωστε, γίνεται ένα παιδί με δραστήριους γονείς να μην έχει ικανότητες στο χορό ή τη γυμναστική;

Κατερίνα Λάσπα: Εικόνα και βίντεο με τις χορευτικές ικανότητες της κόρης της

Διαβάσαμε αρχικά το άρθρο Κατερίνα Λάσπα: Η μικρή της κόρη μεγάλωσε και εκτός από την ομορφιά πήρε και την τσαχπινιά της στο Enimerotiko.gr.

ΠΗΓΗ : OIKONOMIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : Κατερίνα Λάσπα: Η μικρή της κόρη μεγάλωσε και εκτός από την ομορφιά πήρε και την τσαχπινιά της

Σχετικα με τον συγγραφέα

EIDISIS24

Leave a Comment

two + nineteen =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

16 − 10 =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…