ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γρήγορο και αποτελεσματικό γιατροσόφι κατάλληλο για πονόκοιλο, κρυολόγημα και πόνους περιόδου

Γραμμένο από EIDISIS24

Γιατροσόφι για γρίπη – Συμβουλές για την υγεία: Πρόκειται για μια αποτελεσματική θεραπεία για τη γρίπη. Επίσης, χρησιμεύει στο κρυολόγημα, το βήχα, τον κοιλόπονο, καθώς και τους πόνου της έμμηνου ρύσεως.

Γιατροσόφι για γρίπη – Συμβουλές για την υγεία: Θεραπεία για βήχα, κρυολόγημα, μυϊκούς πόνους, φλεγμονές, πονόκοιλους και πόνους περιόδου

Πρόκειται για μια ασφαλή θεραπεία, η οποία προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα από τα κοινά φάρμακα. Μπορεί να δοθεί ακόνη και σε παιδιά, καθώς δεν βλάπτει τον ανθρώπινο οργανισμό. Η εφαρμογή της είναι ιδιαίτερα εύκολη. Πρέπει να μουλιάσετε ένα κομμάτι βαμβάκι σε 50% αλκοόλ.

Έπειτα, εφαρμόστε βαμβάκι στον ομφαλό σας. Έτσι, θα παραμείνει στη θέση του. Καλύψτε το βαμβάκι με πανί, επίδεσμο ή πλαστική σακούλα. Μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά μυϊκούς πόνους, διότι χαλαρώνει αποτελεσματικά τους μυς.

Επίσης, προσφέρει ιδανικά αποτελέσματα σε πόνους περιόδου. Αυτό που οφείλετε να πράξετε είναι να ξαπλώσετε. Στη συνέχεια πρέπει να πιέσετε τον αφαλό σας, αλλά μόνο με βαμβάκι. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι βέβαιο πως θα σας βοηθήσει. Μάλιστα, θα ανακουφιστείτε από πόνους που πιθανότατα έχετε στην περιοχή της κοιλιάς.

Πέρα από αυτό μπορεί να βοηθήσει και στη ναυτία από κάποιο ταξίδι. Τέλος, σε περίπτωση που θέλετε να βελτιώσετε τα αποτελέσματά του, μπορείτε να ρίξετε λίγο αλάτι σε βαμβάκι και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Διαβάσαμε αρχικά το άρθρο Γρήγορο και αποτελεσματικό γιατροσόφι κατάλληλο για πονόκοιλο, κρυολόγημα και πόνους περιόδου στο Enimerotiko.gr.

ΠΗΓΗ : OIKONOMIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : Γρήγορο και αποτελεσματικό γιατροσόφι κατάλληλο για πονόκοιλο, κρυολόγημα και πόνους περιόδου

Σχετικα με τον συγγραφέα

EIDISIS24

Leave a Comment

5 × two =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

fifteen − one =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…