ΑΜΘ

Για ποια γνωστή τραγουδίστρια, ξηλώνεται και ξανά φτιάχνεται μαγαζί στη Θεσσαλονίκη λόγω ασύλληπτα sold out live (εικόνες)

Γραμμένο από EIDISIS24

Το πρώτο live της στις 12 Σεπτεμβρίου, προκάλεσε το αδιαχώρητο κόσμου, με εκατοντάδες να μένουν εκτός μαγαζιού, μην μπορώντας να απολαύσουν την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια. Εν αναμονή της δεύτερης εμφάνισής της, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, που είναι sold out, μέρες τώρα, με το που ανακοινώθηκε, οι επιχειρηματίες του Bedroom, έκαναν κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο, ώστε να ικανοποιήσουν πολύ περισσότερο κόσμο, που θέλει να διασκεδάσει με τη Λένα Ζευγαρά. Η Λένα Ζευγαρά, με τα τραγούδια της «Όνειρα», «Σήμερα και Αύριο»,  όπως και με την επανεκτέλεση του «Αμάρτησε μαζί μου, Έλα-Έλα», που υπάρχει στο live unplugged της, μαζί με μεγάλες επιτυχίες του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη, και στίχους της Jenny Tsiko, αποτελεί πλέον την ερμηνεύτρια-φαινόμενο, προκαλώντας sold out στις εμφανίσεις της, όπως συμβαίνει τώρα και στο Tokyo Theater Athens, που εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Έτσι τα αδέρφια Λυμπέρη, λόγω της ασύλληπτης προσέλευσης του κόσμου που θέλει να δώσει το παρών του στο ξεσηκωτικό live της Πέμπτης, ξήλωσαν το Bedroom, αφαίρεσαν το μπαρ που έπιανε μεγάλο χώρο, και διαμόρφωσαν εκ νέου το μαγαζί, για το live της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου, με τη Λένα Ζευγαρά.
Πάρτε μία «γεύση» για το τι συνέβη στο προηγούμενο live της στο Bedroom Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ : INKAVALA – ΑΜΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : Για ποια γνωστή τραγουδίστρια, ξηλώνεται και ξανά φτιάχνεται μαγαζί στη Θεσσαλονίκη λόγω ασύλληπτα sold out live (εικόνες)

Σχετικα με τον συγγραφέα

EIDISIS24

Leave a Comment

17 − 12 =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

nineteen + 1 =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…