ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόιο: «Γαλατινώτικα 2019»

Written by

Βόιο: «Γαλατινώτικα 2019»

Τις εκδηλώσεις «Γαλατινώτικα 2019» διοργανώνει από σήμερα Δευτέρα 22 έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατινής. Οι εκδηλώσεις, όλες τις ημέρες, πραγματοποιούνται στο χώρο του δημοτικού σχολείου στις 21:00. Σήμερα Δευτέρα 22/7/2019 το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιδικό θέατρο, με τη συμμετοχή του παιδικού τμήματος του συλλόγου και το έργο «Κακομοίρου ΚωμΟδύσσεια».

Την Τρίτη 23/7/2019 θα πραγματοποιηθεί βραδιά μοντέρνου χορού από τα τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατινής και παρουσίαση της πολεμικής τέχνης αυτοάμυνας Κραβ Μαγκά.

Την Τετάρτη 24/7/2019 θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση του Μανώλη Μαρκόπουλου «Η Τσιτσιούλα δήμαρχος», με είσοδο 2 ευρώ.

Την Πέμπτη 25/7/2019 τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατινής θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς και θα ακολουθήσει γλέντι με την ορχήστρα «Δυτικομακεδόνες».

Την Παρασκευή 26/7/2019 παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας, της Ευξείνου Λέσχης Νέας Χαραυγής και του Φιλαθλητικού Ορειβατικού Συλλόγου Εράτυρας «Η Σέλτσα».

 

 

 

www.ert.gr

ΠΗΓΗ : ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : Βόιο: «Γαλατινώτικα 2019»

About the author

Leave a Comment

sixteen + 19 =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

sixteen + 3 =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…