ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ντου» του Βασίλη Κικίλια στην εφημερία του «Λαϊκού»

Written by EIDISIS24

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Λαϊκό», το οποίο εφημερεύει, πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Βασίλης, Κικίλιας. Πρόκειται για την δεύτερη αιφνιδιαστική επίσκεψη σε Νοσοκομεία εν ώρα εφημερίας.

Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας, τον «Ευαγγελισμό».

Στόχος του νέου υπουργού Υγείας είναι να καταγράψει μαζί με συνεργάτες του την πραγματική εικόνα που βιώνουν οι ασθενείς και οι συγγενείς τους που προσέρχονται στην εφημερία των νοσοκομείων, προκειμένου να χαράξει μια ανθρωποκεντρική πολιτική στο υπουργείο Υγείας, όπως ανέφερε ο ίδιος από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το υπουργείο.

Βάζοντας ψηλά τον πήχη από την πρώτη στιγμή, η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας θέλησε να δώσει το στίγμα της.

«Η καθημερινότητα του πολίτη, οι αναξιοπαθούντες, αυτοί που βρίσκονται σε δυσκολίες με προβλήματα υγείας και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, θα είναι στην καρδιά της πολιτικής μας» δήλωσε ο κ. Κικίλιας αναλαμβάνοντας τα νέα καθήκοντά του την Τετάρτη.

«Η αγωνία της μέσης ελληνικής οικογένειας σε μια γενική εφημερία ενός δημόσιου νοσοκομείου, ο τρόπος με τον οποίο μια μητέρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του παιδιού της όταν το φέρνει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και πρέπει να νοσηλευτεί ή προσπαθεί να βρει την υγειά του, για εμάς είναι πρώτη προτεραιότητα, βρίσκεται στην καρδιά της πολιτικής μας και αποτελεί πρώτη στόχευση» πρόσθεσε.

Φωτογραφία από την αιφνιδιαστική επίσκεψη στον «Ευαγγελισμό»

 

 

ΠΗΓΗ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ 3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ : «Ντου» του Βασίλη Κικίλια στην εφημερία του «Λαϊκού»

About the author

EIDISIS24

Leave a Comment

4 × 5 =

Hey there!

Forgot password?

Don't have an account? Register

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

nine + 1 =

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…